- hirdetés -

Nyergesújfalura került a nyeremény.

A napokban véget ért „Elfeledett 90 percek” című sorozatunk kapcsán hirdettünk játékot olvasóink között. A sorozat 13 részéből 13+1 kérdésből álló TOTÓ-t állítottunk össze. Húsz játékos kedvű olvasónk küldött be megfejtést, 16 szelvényt találtunk hibátlannak, amelyek részt vehettek a sorsoláson.

Korábban megírtuk, számítógépes rendszerünkben Szabados Alida e-mail címét dobta ki a gép, így ő lett az orosházi Heavy Tools 5.000 ft értékű vásárlási utalványának nyertese. A nyereményt a győztes unokatestvére, Hudák Ildikó vette át szerkesztőségünkben.

A győztest, Szabados Alidát interneten értük el nyergesújfalui otthonában.

– Nem gondoltam rá, hogy én nyerem a versenyt, mondhatjuk, hogy az esélytelenek nyugalmával indultam neki a kitöltésnek. A kérdések nem voltak nehezek, könnyen meg lehetett találni a választ a cikkekben, s itt egyúttal időutazást is tettem. Sok érdekességet megtudtam a városi foci történetéről, elképzeltem, hogy egy-egy meccsre talán a nagypapám is kilátogatott annak idején. Tulajdonképpen orosházi vagyok, nem régen költöztem Nyergesújfalura. Rendszeresen szoktam olvasni az OrosCafé oldalát, volt olyan, hogy hamarabb tájékozódtam egy eseményről, mint a helyben lakó rokonaim – nyilatkozta a nyertes játékos.

Hozzátette, nagyon szeret játszani, szinte minden nyereményjátékot kipróbál. Fortuna kegyeltje, mert többször nyert már kisebb-nagyobb nyereményeket, így bowling-pálya használatot, cirkuszjegyet, vásárlási utalványokat, műszaki cikkeket, sőt, utazást is.

Kiemelt képünkön: Hudák Ildikó, a győztes unokatestvére átveszi a nyereményt

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.