- hirdetés -

Az elmúlt időszakban tapasztalt új koronavírusos megbetegedések alacsony mértékére tekintettel az irányított ügyfélfogadás május 25-én megszűnik.

Dr. Horváthné dr. Barta Edit jegyző kéri a lakosokat, hogy az ügyek intézésénél a továbbiakban is csak a legszükségesebb esetben válasszák a személyes megjelenést. Amennyiben lehetőségeik, illetve az adott ügy jellegénél fogva megengedi, elsődlegesen az ügyfélkapun vagy e-mail formában történjen a kérelem előterjesztésre. Ha mindenképp szükséges a személyes megjelenés, abban az esetben a maszk viselésétől, illetve a Polgármesteri Hivatalba történő belépéskor történő kéz fertőtlenítésétől nem lehet eltekinteni.

Dr. Horváthné dr. Barta Edit jegyző tájékoztatja a lakosságot továbbá arról, hogy az egyes eljárások során felmerült kérdéseikkel összefüggésben a weboldalon feltüntetett ügytípusok mellett az ügyintézők elérhetőségei (e-mail cím, telefonszám) is megtalálhatók, így arra kéri a lakosokat, hogy elsődlegesen ezen érdeklődjenek, informálódjanak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.