- hirdetés -

Jövő hétfőtől a megszokott rend szerint üzemel az orosházi hulladékudvar. Néhány szabályt azonban be kell tartani.

A DAREH által üzemeltetett orosházi hulladékudvar május 18-tól (hétfő) a megszokott nyitvatartási rend szerint üzemel: Hétfőtől-péntekig naponta 7 és 15 óra között, illetve minden hónap első szombati napján 8 és 12 óra között.

A DAREH arra kéri a lakosságot, hogy a hulladék beszállítása során – az Operatív Törzs ajánlásaira figyelemmel – a koronavírus elleni védekezés miatt, valamint a saját és a cég munkatársainak egészségének és biztonsága érdekében szükséges betartani néhány óvintézkedést.

A hulladékudvar szolgáltatásainak igénybevétele során kötelező a szájat és az orrot eltakaró eszközt (védőmaszk, sál, kendő) viselni.
Az ügyintézés során az másfél méteres védőtávolságot szükséges betartani, ha a hulladékudvarban egyszerre többen tartózkodnak.
Amennyiben a másfél méteres távolság nem tartható, a hulladékudvar kezelője jogosult ideiglenesen a hulladékudvar kapuját bezárni, és a sorra kerülésig a kapun kívül kell várakozniuk a helyieknek.

A DAREH szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből kiderül, hogy május 25-től (hétfő) a kijelölt gyűjtőpontokon ismételten elhelyezhető a zöldhulladék a megszokott rend szerint.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.