- hirdetés -

A Bogárzói Szervizműhely vezetői és dolgozói számára az alapítás óta első számú szempont az ügyfelek elégedettsége. Különösen fontossá lett ez az alap elvárás a mostanság megnehezedett körülmények között.

A koronavírus járvány és az ezzel kapcsolatban hozott egészségvédelmi intézkedések sok szolgáltató életét, tevékenységét megnehezítette. Voltak persze, akik alkalmazkodtak, kicsit átszervezték a tevékenységüket és vigyázva az alkalmazottak és az ügyfelek egészségére, változatlan minőségben dolgoznak tovább. Ilyen a Bogárzói Szervizműhely is. 2001 ősze óta állnak az autósok rendelkezésére. Hogy valamit jól csinálnak, azt szépen mutatja, hogy ottjártunkkor is teli volt a parkoló, minden munkahelyen dolgoztak a szerelők, tehát az ügyfelek bizalma töretlen.

A benzinkút is sok vevőt vonz (Fotó: Molnár István)

– Igyekszünk mindenben megfelelni a szabályoknak és az emberi elvárásoknak. Néhány helyen átszerveztük az életünket. Az ügyfélváróba egyesével engedjük be az ügyfeleket, a pultokra felszereltük a leheletvédő plexi táblákat. Próbáljuk tartani, hogy a szerelőműhelyben ne tartózkodjanak ügyfelek. A vizsgabiztosi irodába sem léphetnek be a gépjárművek tulajdonosai, próbáljuk minimalizálni a személyes kontaktust. Napi három alkalommal fertőtlenítjük az iroda részt, és hamarosan érkezik az új ózon generátoros légtisztító. A lehetőségekhez képest megteszünk mindent az egészségvédelem érdekében – számol be az új intézkedésekről Viczián Zoltán szervizvezető.

A műhely szolgáltatásai nem csökkentek. Az autószerelés, az autóvillamossági szerelés, a karosszéria javítás, eredetiség vizsgálat, a műszaki vizsgáztatás, a tachográf illesztés továbbra is a megszokott magas színvonalon zajlik. A szervizben található benzinkút is változatlanul – városban legolcsóbban – kínálja az adalékolt OMV üzemanyagot.

Jó szokásához híven a Bogárzói Szervizműhely, a színvonalas munkavégzés mellett mostanság is kínál kedvezményeket ügyfelei számára. Az egyik ilyen, a gépjárművek műszaki vizsga előtti ingyenes átvizsgálása. Ezzel kapcsolatban Viczián Zoltán megjegyezte, nem érdemes halogatni a műszakit.

Folyamatosan gyógyulnak a „beteg”autók (Fotó: Molnár István)

– Bár a március 12-t követően lejáró okmányok a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek és amíg a veszélyhelyzet tart, nem kötelező műszaki vizsgára vinni az autókat, de érdemes megcsinálni, hisz mindenki üzembentartói felelősséggel tartozik autójáért. Egy műszaki hiba miatt bekövetkező baleset nagyon sokba kerülhet. Hozzák el, ingyen átvizsgáljuk, további kedvezményként a tavaszi időszakban az alkatrész árakból és a munkadíjból is engedményt adunk – teszi hozzá.

Az alkatrészellátás kisebb megtorpanás után folyamatos, így rövid határidőre vállalják a javításokat. További kedvezményként ajánlja a szerviz azok számára, akik rég közlekedtek autójukkal és most a korlátozások enyhítésével újra előveszik, a műszakihoz hasonlóan ingyen átvizsgálják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.