- hirdetés -

Kevés orosházi női kézilabda-mérkőzés kezdődött el a Musztafa család nélkül. A családfő sajnálja, hogy véget ért a szezon, hiányzik neki a mérkőzések hangulata.

Imre és családja rendszeresen ott vannak az ONKC és olykor a Ferencváros női gárdáinak mérkőzésein is. A családfő Orosházán a B-középben buzdította hétről-hétre a kedvenceit.

Musztafa Imre (dobbal) nehezen viseli a kézilabda hiányát (Fotó: Rosta Tibor)

– Az igazságot megvallva, őrült nehezen bírjuk mérkőzések nélkül. Hiányzik a klubot körülvevő hangulat, a szurkolók, a zrikák, tehát minden ami kézilabdával jár – meséli nagy sóhaj kíséretében az ONKC törzsszurkolója.

Imre nagyon sajnálja a csapatot, hiszen a legrosszabbkor szólt közbe az élet. Egyre jobb formát mutattak a játékosok, jöttek a sikerek és olyan mérkőzések következtek, amin további pontokat gyűjthettek volna.

– A Kispest elleni 11 gólos hazai győzelem, az valami fantasztikus volt – emlékezett vissza a bajnokság felfüggesztése előtti utolsó fordulóra. – A lányok ebben a szezonban nyújtott teljesítményére egy ötöst skálán négyest adnék. Biztos vagyok benne, ha a bajnokság folytatásában elérték volna az ötöst is – tette hozzá nevetve.

Fotó: Palcsek István

Musztafa Imre bízik benne, hogy a következő kiírás majd időben elkezdődhet, addig is maradnak a korábbi mérkőzések videófelvételeinek, illetve a játékosokkal készült közös fotók nézegetése.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.