- hirdetés -

Április 2-tól kezdve átlagosan két órával hamarabb zárnak a Tescók. Az új nyitva tartás várhatóan a késő esti, kevésbé forgalmas időszakok rövidítését jelenti.

Nagy lépésre szánta el magát a Tesco, április 2-án a vásárlók és dolgozók egészségvédelme érdekében országszerte rövidebb nyitva tartásra váltanak. A változtatás a megváltozott vásárlói szokásokhoz igazodva történik.
– Az új nyitva tartás jellemzően a késő esti, kevésbé forgalmas időszakok rövidítését jelenti. Ezzel hatékonyabbá tudjuk tenni a kiszolgálást, hozzájárulva a munkatársak leterheltségének csökkentéséhez – közölte az áruházlánc a Magyar Nemzettel.

Jelezték, a vásárlókat az áruházak bejáratainál és a Tesco honlapján is informálni fogják a megszokottól eltérő nyitva tartási időről. Magyarországon a Tesco áruházláncnak mintegy 200 boltja van, a nyitva tartás több esetben is eltérően változik.

Az eddig éjjel-nappal nyitva lévő hipermarketek ezentúl csak 6 és 22 óra között lesznek nyitva, míg a többi üzlet szintén két órával hamarabb zár az eddig megszokottnál. Ez az orosházi Tesco esetében a következőt jelenti: hétfőtől szombatig: 6-18-ig, vasárnap: 8-18-ig tart nyitva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.