- hirdetés -

Budapesten lépett asztalok elé ebben a szezonban utoljára a PET-BAU ASE női asztaliteniszcsapata. Az Extraligában a Statisztika volt az ellenfelük.

PET-BAU ASE Orosháza I. – Statisztika PSC I. 6-2
Női Extraliga asztalitenisz-mérkőzés, Budapest

A párost meglepetésre 3-2-re megnyerték az orosháziak a sokkal esélyesebb Dari – Fejős duó ellen, majd Horváth Lilla is ugyanilyen arányban nyert Molnár Kendra ellen. Ezután nagy nehézségek árán fordított a Statisztika és hozták a számukra kötelező győzelmet. Jellemző a nagy csatára, hogy csupán egy találkozó végződött 3-0-ra, a többi igen kiélezett küzdelemben dőlt el.

Megtudtuk, hogy ezen a találkozón szerepelt a PET-BAU ASE együttesében utoljára Horváth Lilla és Göndör Fanni, mivel az egyesület csapatépítési koncepciójában a továbbiakban nem számít a játékukra.

Horváth Lilla jövőre már nem a PET-BAU ASE együttesénél pingpongozik (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A következő szezonban Nagypál Márta mellett a saját nevelésű serdülő válogatott Hudák Dorina és az ifjúsági ranglista harmadik helyezettje lesz és az ifjúsági válogatott Fejős Anna, a Statisztika kölcsönjátékosaként alkotja majd a keretüket.

Ezzel a mérkőzéssel a PET-BAU ASE lejátszotta a bajnokságban valamennyi találkozóját és jelenleg a tabella ötödik pozícióját foglalja el 27 ponttal. A helyezés viszont még változhat, mivel a közvetlenül mögöttük álló csapatoknak még van hátralévő fordulója.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.