- hirdetés -

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében sorra kapjuk az információkat elmaradó rendezvényekről, ideiglenesen bezáró intézményekről. Ez utóbbihoz csatlakozik hétfőtől a Justh Zsigmond Városi Könyvtár.

A könyvtár a fokozódó járványveszélyre való tekintettel 2020. március 17-től zárva tart. Szolgáltatásaikat szüneteltetik, a könyvtár minden rendezvénye – beleértve a klubokat is – elmarad.

A könyvtárosok – összekötve a szükségest a hasznossal későbbre tervezett munkájukat hozták előbbre. A könyvtár munkatársai elkezdik a munkatervünkben május-júniusra tervezett állomány ellenőrzést.

Sajnos meghatározatlan ideig ezt a táblát láthatjuk a könyvtár ajtaján (Fotó: Justh VK)

Buzai Csaba könyvtár igazgató a következőkkel egészítette ki a bezárásról szóló információt:

– Olvasóinknak továbbra is lehetősége lesz az online hosszabbításra a honlapon keresztül, e-mailben vagy telefonon. A beiratkozások érvényességét és a kölcsönzési határidőket (a könyvtárközi kölcsönzéseket is) meghosszabbítjuk, késedelmi díjat a bezárás időszakában nem fogunk felszámítani.

Reméljük, hogy csak rövid, átmeneti állapotról van szó. Bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozunk, addig is ha tehetitek, maradjatok otthon.
Köszönjük a megértést, vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.