- hirdetés -

Újabb fordulót játszottak a megyei labdarúgó pályákon. Az ismert okok miatt nézők nélkül léptek pályára a csapatok. Az ULE hazai környezetben súlyos vereséget szenvedett a listavezető ellen.

A megyei I. osztályban a 17. fordulóra került sor a hétvégén. Az OMTK-ULE 1913 csapata a listavezető Körösladányt fogadta szombaton este az ULE-Sportcentrumban. Buza Barnabás az akaraterőben bízott a találkozó előtt, mint a mérkőzésen kiderült, az akarat megvolt, de ez a tudásbéli különbséget nem tudta pótolni.

Orosházi MTK-ULE–Körösladány MSK       1–6      (1–3)

Orosháza, zárt kapus mérkőzés. Vezette: Zahorán János (Petrovszki Péter, Czégény Roland Lajos)

Orosháza: Marunák (Lévai) – Barna (Szabó N.), Kukovecz, Dajcs, Deli – Harangozó, Simon R., Szabó Á. (Péli) – Takács, Vincze, Miszlai (Bónus). Edző: Buza Barnabás.

Körösladány: Nagy B. – Boros, Vincze, Szántó M. (Zsiros), Ruzsa – Sipos (Kisari), Zelenyánszki, Papp Zs. – Burai (Laksteter), Prasler, Balogh M. (Laksteter). Edző: Fodor Sándor.

Gólszerzők: Simon R. (35.), ill. Szántó M. (17.), Boros (26.), Burai (40., 68., 84.), Zelenyánszki (63.).

(Fotó: Rosta Tibor)

A 16. percben Balogh M. baloldali beadása után Szántó M. belsőzte két lépésről a hálóba a labdát, 0-1. A 26. percben egy szöglet után Boros fejelt zavartalanul a hálóba, 0-2. A 35. percben Szabó Áron átadásával Simon fordult kapura, majd 16 méterről lőtt a hosszú sarokba, 1-2. A 40. percben egy óriási védelmi hibát kihasználva Burai szerzett gólt, 1-3. A 63. percben Balogh M. szélről beívelt labdáját az ellenkező oldalról középre fejelték és az érkező Zelenyánszki közelről a hálóba bólintotta, 1-4. A 68. percben gyors kontra végén Burai emelt okosan a kapus felett a hálóba, 1-5. A 84. percben Burai éles szögből lőtt a hálóba, 1-6.

Buza Barnabás: Jól álltunk a mérkőzéshez, de az egyéni hibák miatt nem tudtunk szorosabb mérkőzést játszani. Ettől függetlenül nem tudok elmarasztalni senkit, akit kellene, azt meg nem akarom.

Az OMTK-ULE 1913 csapata március 21-én, 15 órakor Gyulán lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.