- hirdetés -

A Magyar Közlönyben március 14-én megjelent új kormányrendelet felhatalmazza a polgármestereket arra, hogy az általuk vezetett településen rendkívüli szünetet rendeljenek el az óvodákban és bölcsődékben. Orosháza polgármestere ennek értelmében döntött úgy, hogy hétfőtől rendkívüli szünet lép életbe ezen intézményekben.

Dávid Zoltán a hétfőn életbe lépő rendkívüli szünettel kapcsolatosan az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe:

Tisztelt Orosháziak!

Hétfőtől az önkormányzati fenntartású óvodákban, bölcsődékben szünetet rendelek el! Holnap 9 órakor egyeztetem a részleteket az óvodavezetéssel, és a szociális központ vezetőjével, és tájékoztatom Önöket a tudnivalókról. Ajánlásként e lépésről a nem önkormányzati fenntartású óvodákat és bölcsődéket is tájékoztatom.

Az önkormányzat többi intézménye kapcsán tárgyalunk a vezetőkkel, meghozzuk döntéseinket, ezt követően tájékoztatjuk Önöket.

Ez most a felelősségvállalás ideje, a szabálykövetés ideje, az egymásra figyelés ideje. Hiszem, hogy helyt állunk és leküzdjük a nehézségeket!

Dávid Zoltán
Orosháza Város polgármestere

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.