- hirdetés -

Az Orosházi Keresztény Ifjúsági Klub (OKIK) húsvét közeledtével gyűjtést szervez a nagyszalontai árvaház gyermekeinek.

Körülbelül kilencven gyermek él a nagyszalontai otthonban. Nekik gyűjt most az OKIK. A klub tartós élelmiszereket szeretne eljuttatnia az árvaház lakóinak, ebben kéri most az orosháziak segítségét.

„Szeretet nélkül szegény a gazdag is – s ha van szeretet, gazdag a szegény is.” – Ezzel a Szent Ágoston idézettel kezdődik a keresztény ifjúsági klub felhívása.

„Bár nehéz időket élünk, minden jóérzésű ember próbál segíteni a nála még nehezebb helyzetben lévőkön. Ezért fordulunk újra hozzátok bizalommal és reménykedéssel – évente mindössze kétszer.” – olvashatjuk az OKIK oldalán.

A szervezők főként tartós élelmiszerek – cukor, olaj, tartós tej, kekszfélék, rizs, lencse, nem csípős kolbász, szalámiféle, méz, lekvár, kakaópor, alma, narancs, filteres tea – érkezését várják.

Az adományozni kívánók a 20-6698-002-as számon vehetik fel a kapcsolatot a klubbal. A gyűjtés a mai napon, március 11-én indul és március 31-ig tart. A felajánlott élelmiszerek hétfőn és pénteken 14 és 17 óra között az OKIK klubházban (Zombai u. 59. szám) adhatók le.

„Akinek a szíve tele van szeretettel, annak mindig van valami ajándékoznivalója.” – írja Szent Ágoston.

Kiemelt kép: tripponnorbert.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.