- hirdetés -

Kiemelt jelentőségű versenyt rendeztek szombaton Békéscsabán a magyar kick-box mezőny számára, ahol a diákolimpia országos döntőjében mutathatták meg felkészültségüket a versenyzők. Az orosházi színeket Brebovszky Zoltán képviselte. Neki és edzőjének, Puravecz Péternek is tartogatott érdekességeket a rendezvény.

Március 7-én kapcsolódtak be az idei versenyszezonba a Contact K.T.H.E. sportolói, az egyesület junior korú versenyzőjére, Brebovszky Zoltánra Békéscsabán várt nagy feladat. Az egyesület beszámolójából kiderült, a hétvégi megmérettetés a tatamis szabályrendszerek sorában pontszerző versenynek számított, így az egyik kvalifikációs állomáspont volt a Belgrádban rendezett utánpótlás vb-re.

Brebovszky Zoltán nem talált legyőzőre (Fotó: egyesület)

Az orosházi csapat már a mérkőzéseket megelőző nyitóceremónián is érdekelt volt. Az egyesület vezetőedzője, Puravecz Péter a Békés Megyei Harcművész Szövetség elismerésében részesült, 2019-es évi eredményei alapján Békés megye legeredményesebb férfi sportolója lett.

Teljesítményével Brebovszky Zoltán is rászolgált az elismerésre, hiszen a formagyakorlat kategóriában a tőle megszokottak szerint nem talált legyőzőre, a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Az orosházi kick-boxolók két hét múlva Amszterdamba utaznak, ahol a Yokosu Dutch Open nemzetközi versenyen vesznek részt.

Kiemelt kép: Puravecz Péter (Orosházi Contact K.T.H.E.), Mezei Nikolett (Battonyai Barátság SE), Galambos Péter (Magyar Kick-box Szövetség)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.