- hirdetés -

Az OFKSE NB I-es felnőtt együttese a bajnokság e heti fordulójában már péntek este pályára lép. Az Eötvös-csarnokba ezúttal az idén nagy formát futó Fradi érkezik.

A fővárosi zöld-fehér együttes a bajnoki tabella negyedik helyén áll a forduló előtt, mindössze egy ponttal lemaradva a képzeletbeli dobogó harmadik fokán tanyázó Gyöngyös mögött. Egy remek sorozatban vannak a fradisták, hisz februárban először negyvenegy gólt dobva gázoltak át a váciakon, aztán Tatabányán győztek a nemzetközi porondon is vitézkedő Matic legénység ellen, legutóbb pedig a mezőkövesdieknek kellett kapitulálni a Népligetben.

A dobogóért folytatott harcban nagyon kellene nekik az orosházi két pont is, amennyiben nem akarnak a gyöngyösiektől leszakadni.

„Egyetlen meccset sem adunk fel előre” (Fotó: Rosta Tibor)

Más célokkal, de legalább annyira elszántan készül a hazai csapat is a pénteki találkozóra. Djurkovic mester tanítványai számára jól indult a 2020-as év. A biztos bennmaradást megcélzó orosházi együttes dabasi győzelme után legutóbb a jóval esélyesebbnek kikiáltott Eger csapatát fektette két vállra az Eötvös-csarnokban, így már maguk mögött tudhatják a tabellán a Vác és a Budakalász mellett a szintén kilencpontos Mezőkövesdet is. A középmezőny felé vivő úton viszont szükség lenne orosházi részről bravúr pontokra is. Hasonló szellemben nyilatkozott az OFKSE felnőtt csapatának vezetőedzője, Ratko Djurkovic is:

„A mérkőzésen a vendégcsapat a favorit, legfőképpen azért gondolom ezt, mert sajnos több sérült játékosomra ezen a mérkőzésen sem számíthatok. Ettől függetlenül mindent bele fogunk adni, a lehető legjobb játékra törekszünk és meglátjuk a végén, hogy ez mire volt elég.”

Az OFKSE-Linamar – FTC HungaroControl bajnoki mérkőzés március 6-án pénteken 19.00-kor kezdődik az Eötvös-csarnokban. A találkozót az Altmár – Horváth játékvezető páros dirigálja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.