- hirdetés -

Sikeresen kezdte a tavaszi szezont az OMTK-ULE labdarúgó csapata.

A megyei I. osztály 7. helyén álló OMTK-ULE 1913 csapata február 29-én Jaminában lépett pályára. A vendéglátó békéscsabaiak az utolsó helyről várták a mérkőzést, egy pont választotta el a két csapatot egymástól. A mai mérkőzés után a különbség  4 pontra nőtt. Pozsár Gábor, a hazaiak trénere a lelkesedésben látta a siker kulcsát, Buza Barnabás az elvégzett edzésmunkában bízott.

 Bcs. Jamina SE – OMTK-ULE 1913             1 – 7            (1 – 2)

Békéscsaba, 70 néző. Vezette: Barta Tibor (Mihálik Pál, Baranya Tamás)

Gólszerzők: Szudár ill. Fehér (2), Simon, Szabó N., Takács M. , Péli, Miszlai.

Jamina: Harman – Murvai, Ulrich (Zubor), Kovács (Horváth M.), Szudár – Okos, Sebők, Miklya, Kardos, Németh – Leszkó. Edző: Pozsár Gábor.

Orosháza: Marunák – Vincze, Kukovecz, Debreceni (Selmeczy), Szabó N. – Barna, Harangozó (Szabó Á), Simon, Péli (Fehér)-Takács, Miszlai (Bónus). Edző: Buza Barnabás.

A 4. percben szerzett Simon gól megadta a mérkőzés alaphangulatát. A 10. percben Szabó Norbert duplájára növelte az orosházi előnyt. A szünetig Szudár góljával szépített a Jamina, de a második félidőben csak egy csapat volt a pályán. A 46. percben Takács, két perc múlva Péli volt eredményes. A mérkőzés derekán jöttek az újabb ULE gólok. A 73. percben Miszlai talált a hálóba, majd a 79. és a 81. percben Fehér duplázott.

Buza Barnabás: Egész mérkőzésen uraltuk a játékot és megérdemelten nyertünk. Ezt a nagyarányú győzelmet sem szabad túlértékelni. Gratulálok a srácoknak.

Az OMTK-ULE 1913 csapata március 6-án villanyfényes mérkőzésen fogadja a Nagyszénás SE csapatát. A találkozó kezdési ideje: 19 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.