- hirdetés -

Szombat este ismét hazai pályán láthatjuk játszani az OFKSE NB I-es felnőtt együttesét, mégpedig a kiesési zónából távolodás szempontjából igen fontos mérkőzésen.

Az orosházi együttes ellenfele ezen az estén az SBS Eger gárdája lesz. Az egriek a táblázat kilencedik pozícióját foglalják el 12 ponttal. Eddig öt győzelem és két döntetlen mellett nyolcszor hagyták el vesztesen a pályát. A két csapat legutóbbi találkozásakor az akkor hazai pályán játszó hevesi gárda került ki győztesen, 27-24 arányban. Idei mérkőzésein az Eger kikapott a Tatabánya együttesétől és döntetlenre végzett a Mezőkövesddel szemben.

A hazai zöld sárgák a tabella tizenkettedik helyén állnak a mérkőzés előtt, hét megszerzett ponttal, mindössze a Budakalász és a Vác gárdáját megelőzve. Ratko Djurkovic mester tanítványai ebben az évben két vereséget, a Gyöngyös és a Veszprém ellen és egy dabasi győzelmet könyvelhettek el. Az első osztályban maradás szempontjából rendkívül fontos mérkőzések egyike következik, mint az a csapat vezetőedzője, Ratko Djurkovic nyilatkozatából is kitűnik:

A meccs fontosságának tudatában készülünk (Fotó:Kecskeméti Krisztina)

– Komolyan és nagy erőbedobással készülünk a szombat esti, Eger elleni mérkőzésre. Mindenki tisztában van a találkozó jelentőségével és ennek tudatában fogunk mindent beleadni. A Dabason megszerzett két pont akkor lesz igazán értékes, ha ezt a kettőt is sikerül megszerezni. Remélem lelkes szurkolóink ezúttal is szép számmal biztatnak majd bennünket – mondta előzetesen a mester.

Az OFKSE-Linamar – SBS Eger találkozót az Eötvös-csarnokban rendezik, február 22-én szombaton, 18 órai kezdettel. A találkozó játékvezetői Felhő Ferenc és Öcsi Tamás lesznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.