- hirdetés -

A múlt heti hazai Eger elleni találkozó után szombaton sem vár könnyebb találkozó az orosházi női kézilabdázókra. A tehetséges fiatalok alkotta Ferencváros U19-es együttesénél vendégeskednek.

Vereséggel kezdték a bajnokságot, de mégsem kell keseregniük, hiszen a betegségtől és sérülésektől tizedelt OXXO Energy Orosházi NKC remekül helytállt a végső győzelemre esélyes Eger együttese ellen. A Heves megyeiek csupán a végjátékban döntötték el a találkozót, így a mutatott játékra bőven alapozhatnak Dancsó Dalmáék.

Hasonló teljesítményre lesz szükség a fővárosban is, hiszen a Ferencváros U19-es csapata már az ősszel is bebizonyította, hogy mindenki számára veszélyes ellenfél. Főleg hazai pályán, ugyanis az Elek Gyula Arénából csupán az Eger vitte magával a két pontot. A jelenleg a nyolcadik helyen álló ferencvárosiak ellen ősszel gólgazdag meccsen 30-28-as sikert aratott az ONKC. Simics Judit tanítványai a tavasz első fordulójában a gödi vereség után várják az összecsapást.

– Kellemetlen ellenféllel szemben kell helytállnunk, amely minden körülmények között érvényesíteni tudja akaratát. Jó kapusteljesítményre és gyors ellentámadásokra épül a játékuk. A kulcs az lesz, hogy a támadásból hogyan tudunk visszarendeződni, mert úgy hiszem, védekezésünkben bízhatunk – fogalmazott Vágó Attila, orosházi vezetőedző.

A mérkőzést Budapesten, az Elek Gyula Arénában rendezik február 15-én, 16 órakor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.