- hirdetés -

Extraliga fordulót rendeztek Orosházán a hétvégén. A PET-BAU ASE együttese a legmagasabb osztály mellett az NB III-ban is szerepelt.

Az Extraliga lebonyolítása ebben a szezonban jelentősen átalakult. Torna rendszerben küzdenek a helyezésekért a csapatok, a múlt hétvégén a PET-BAU ASE volt a rendező. Az orosházi fordulót négy csapat részvételével az ULE sportközpont tornatermében tartották. Minden együttes két mérkőzést vívott.

Kecskeméti Sp. KT. I. – PET-BAU ASE Orosháza I. 6-1

A bajnokság harmadik helyezettje soraiban szerb Radonjic szerepelt idegenlégiósként. Az eredménytől függetlenül nem aratott egyoldalú győzelmet a Kecskemét, hiszen kettő egyes vezetés után a hátralévő találkozókból hármat is minimális, 3-2 arányban nyertek meg.

Az orosházi csapatban bemutatkozott a serdülő válogatott kerettag Hudák Dorina, aki az ifi ranglista második helyezettje Drabant Anita ellen remekül helytállt. Ezen a találkozón az orosházi győzelmet Horváth Lilla aratta Drabant ellen.

PET-BAU ASE Orosháza I. – Budapesti ERDÉRT SE 0-6

A tabellát vezető ERDÉRT soraiban az egykori orosházi Tóth Katával ellentmondást nem tűrő játékkal gyűjtötte be a győzelemért járó három pontot. Hudák Dorina, aki megilletődöttség nélkül biztatóan játszott nevesebb ellenfeleivel szemben.

Vasárnap az NB III-ban álltak asztalok elé

PET-BAU ASE Orosháza – Gyulai AK 3-15
NB III-as asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza
Orosházi győztesek: Varga Bernadett, Bedron János, Bohács Béla 1-1.

A szabályok értelmében nélkülöznie kellett az előző napon Extraligában szerepelt Hudák Dorinát. A gyulai együttes rutinos játékosa megoldhatatlan feladat elé állították a fiatal orosházi asztaliteniszezőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.