- hirdetés -

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg tavaly az első bálját az OMTK-ULE egyesülete. Ez sikerült nekik, február 1-én ismét csordultig telt az Alföld Gyöngye Hotel egyik rendezvényterme labdarúgókkal, családtagokkal, sportszerető érdeklődőkkel.

Február 1-jén kék-fehérbe öltözött az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont egyik különterme. Ekkor rendezte meg második, tavaszi szezon előtti bálját az OMTK-ULE labdarúgócsapata. Tóth-Kása Sándor, az egyesület elnöke elmondta, a tavalyi rendezvény sikere után nem volt kérdés, hogy 2020-ban is folytatják a kezdeményezést.

– A közösségi szellemet, az összetartást mindenképpen erősíti az egyesületen belül, hiszen mi családként gondolkodunk. Minden csapat építése szempontjából fontos, hogy a gyerekek és a szüleik érezzék azt, hogy a rengeteg edzés és mérkőzés mellett legyen egy ilyen rendezvény, ahol kötetlenül felszabadultan tudjuk megbeszélni a dolgainkat – nyilatkozta Tóth-Kása Sándor.

A köszöntő beszédek során is elmondták, az ULE egyesülete számára a gyermekek a legfontosabbak, hogy óvodáskortól kezdve megfelelő feltételeket biztosítsanak számukra ahhoz, hogy kedvenc sportágukat, a labdarúgást vidáman, önfeledten játsszák. Az esemény vendégeként Orosháza polgármestere, Dávid Zoltán is köszöntötte a rendezvény vendégeit, kiemelve az egyesület több mint 500 fiatal sportolóját.

– Jó látni, hogy ilyen sokan eljöttünk, külön öröm, hogy ilyen sok fiatal sportolót láthatok. Úgy gondolom ez az összetartás és családias légkör hamarosan az eredményekben is megmutatkozik. Sok fiatalt visznek el innen az ország neves akadémiái, ami azt jelenti, hogy jó munka folyik itt, olyan szakemberekkel, akik jól értenek a labdarúgáshoz. Reméljük, hogy a mai ünnepség és a későbbi mérkőzések a későbbiekben is jó szórakozást nyújtanak majd a sportszeretőknek – mondta köszöntőjében a polgármester.

Ezt követően a különdíjak átadása következett, amit kitartó, hűséges munkájukért valamint az egyesület életében való aktív részvételükért kaptak meg az érintettek. Idén Szabó Áron, Simon Róbert, Halász Zsombor és Polyák János érdemelte ki az elismerést. (Az ULE Bál díjazottjaival hamarosan külön cikkekben foglalkozunk) Végül a vacsoráé és a szórakozásé volt a főszerep.

– Fontos esemény, amin mindenki részt vesz, aki az ULE családjába tartozik. Egyben csapatépítés szempontjából is jó lehetőség, bízom benne, hogy a hamarosan kezdődő tavaszi szezont sikeresen zárjuk. A körülmények adottak hozzá – nyilatkozta Harangozó Krisztián, az egyesület játékosa és edzője.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.