- hirdetés -

Van, aki még nem hallott arról, mi az a Dolly Parton Challange? Mindjárt elmondjuk, hiszen városunk fúvószenekara persze, hogy ezt sem hagyhatta ki.

Dolly Parton nyolcszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő, színésznő, dalszerző, a Countryzene királynőjének is nevezik. Elmúlt már hetven, a közösségi oldalakon viszont ő is aktív, ráadásul van humora hozzá. Néhány napja feltöltött magáról egy négy képből álló fotómontázst, amellyel azt szerette volna bemutatni, hogy a négy nagy közösségi média oldalon, illetve alkalmazáson mennyire különböző arcunkat láttatjuk.

Íme, az ominózus montázs.

View this post on Instagram

Get you a woman who can do it all 😉

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on

A kihívás finom kis fricska mindannyiunknak, hiszen jól tükrözi a valóságot. Míg a Linkedln-re komoly, akár üzleti öltözékben készült képeket teszünk fel, addig például az Instagramon sokkal lazább énünket is látni hagyjuk, a Tinderen pedig még inkább elengedjük magunkat, de biztosan nem a Facebookos családi fotó kerül fel rá.

Az ötlet hamar népszerű lett, és kihívás kerekedett belőle. A Dolly Parton Challange. Ami természetesen az Orosházi Fúvószenekart sem „hagyta hidegen”, elkészítették saját montázsukat, sőt fuvolistáik külön is összerakták a sajátjukat. Tessék, lehet őket nézegetni, ha pedig valaki kedvet kap, akár csatlakozhat is.

Fúvósaink így „adják elő magukat” négyféleképpen (Forrás: Orosházi Fúvószenekar)
A zenekar fuvolistái pedig így (Forrás: Orosházi Fúvószenekar)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.