- hirdetés -

A tavalyi fogadtatás és a visszajelzések olyan jók voltak, hogy idén már nem is volt kérdés: május 1-jén zenés ébresztőt tart az Orosházi Fúvószenekar.

Így hát a zenekarosok szerdán 7:45 órakor teherautóra pattannak/másznak (kinek hogy adja az egészsége) a Petőfi Művelődési Központ Előd utcai hátsó bejáratánál, majd egészen 11 óráig zeneszóval kísérve járjuk a várost.

– Mivel idén vagyunk 95 évesek, úgy döntöttünk, hogy az ünnepi évben nagyobb kört teszünk, Elgurulunk Rákóczitelepre, Szentetornyára és Gyopárosfürdőre is.

Készítettünk egy térképet, amin látható, merre megyünk majd. Hogy hova, pontosan mikor érkezünk nem tudjuk, hisz néhány helyen megállunk, ahol kedves támogatóink harapnivalóval és frissítővel kínálnak bennünket, mi pedig elhúzzuk a nótájukat a platóról – írta tájékoztatójában a zenekar.

A térkép erre a linkre kattintva nagyítható, ha valaki szeretné részletesen tanulmányozni a zenekar útját. Indulás az A pontból, érkezés a J pontra

Hozzátették, ha valaki szeretne ehhez csatlakozni és a tervezett útvonalon lakik, írjon nekik üzenetet, és ha van rá módjuk, megállnak ott is.
– Azt előre leszögezzük: bármennyire is szeretnénk, sajnos nem tudunk minden utcába, minden városrészbe elmenni, mert akkor nagyjából május 3-án este végeznénk – tette hozzá a zenekar.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.