- hirdetés -

Csáki Tibor és Nagy Krisztina családi vállalkozásként működtetik a Könd utcai üzletsoron található Margaréta Bababoltot. Az üzletet családi igényekhez alakítva vezetik, az apróságoktól kezdve az etetőszékekkel és babakocsikkal bezárólag széles termékpalettát biztosítva vevőiknek. (x)

A házaspár hat évvel ezelőtt fogott bele közös vállalkozásukba, két gyermekük melletti szülői tapasztalataikkal felvértezve. Az áruházat 2018. júliusában a Könd utca 14. alá költöztették. Korábban a Kórház utcai üzletsoron is működött bababoltjuk, amit egy, az Orosházi Kórházba kihelyezett automata váltott fel, melyből pelenkát, törlőket vagy gyerekjátékokat lehet vásárolni.

Fontos az internetes elérhetőség, webshopot is nyitottak

– Folyamatosan pörgetjük az internetes felületet, melynek köszönhetően az ország minden pontjába eljuthatnak a lehetőségek, amiket kínálunk. Az elmúlt évben megnyitottuk saját webshopunkat, amit már korábban is terveztünk. Úgy gondoljuk, erre mindenképpen szükség van, hogy könnyebb elérhetőséget biztosítsunk az érdeklődőknek – tette hozzá a házaspár.

Többször is előfordult már, hogy Orosháza és környéke mellett az ország távolabbi pontjaiból, például Borsod-Abaúj-Zemplén- vagy Hajdú-Bihar megyei városokból és településekből adták fel rendelésüket a termékeik iránt érdeklődők.

Havi kiszállítást vállalnak

– Ez úgy működik, hogy meghirdetjük a Facebook-oldalunkon és a webshopon is a kiszállításra vonatkozó lehetőségeket, például a februári is megjelent már. A vevők leadják a rendeléseket és ki tudják választani, hogy az ingyenes kiszállítással kérik-e azon a napon, melyet mi megjelöltünk, amikor házhoz is visszük – ismertették.

Ezzel a módszerrel havonta egyszer járják be Békés megyét. De mint mondták, ezt egyáltalán nem bánják, hiszen havonta egyszer tényleg össze is jön a rendelésekből egy akkora adag, mellyel megéri elindulni ezekre az utakra.

A Margaréta üzletben minden megtalálható, amire csak a babáknak és szüleiknek szüksége lehet. A legkelendőbb árunak még mindig a pelenkák és cumisüvegek számítanak, de örömmel tapasztalták, hogy a nagyobb kiegészítők, így a gyerekülések, gyerekbútorok, babakocsik vagy az etetőszékek iránt is közel akkora az érdeklődés. A bútorok esetében ráadásul ahogy nő a gyermek, úgy alakíthatók át a családi igényeknek megfelelően.

Ha lehet, mindig magyar termékekkel

A pelenkák és a különböző higiéniás cikkek mellett csak itt találhatók meg többek közt a Baby Nova és a Tommee Tippee termékei, valamint a Walt Disney-figurás gyermekruhák, játékok. Igyekeznek magyar gyártású termékeket kínálni vevőiknek.
– Nem szeretnénk, ha két mosás után úgy jönnének vissza a vevőink, hogy például kinyúlt a ruha nyaka, mert nem volt megfelelő a minősége – mondták.

Erre egyedül a babakocsi esetében nincs lehetőségük, ahol lengyel és bolgár gyártású termékekkel találkozhatnak a vevők. Mint mondták, ezek olcsóbbak, mint a nyugat-európai gyártmányok, viszont közel olyan minőségűek. Ezen kívül saját márkás termékük, a Margaréta termékcsalád növényi alapanyagú gyógyszappanokból és tisztítószerekből áll.

Üzletfilozófiájuk szerint igyekeznek mindig a vevők kedvében járni, mind a termékpaletta, mind a szolgáltatások tekintetében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.