- hirdetés -

A 2020-as EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon az orosházi székhelyű Kodolányi János Egyetem is bemutatta képzési kínálatát. Az intézmény Hallgatói Önkormányzatának (HÖK) elnöke elmondta, sokan érdeklődnek az egyetem szakjai iránt.

Elsősorban a Kodolányi egyetem képzési modellje az, ami elnyeri az érdeklődők tetszését – nyilatkozta Pangert Evelin HÖK elnök. Hozzátette, a budapesti és a székesfehérvári intézmények mellett sokan érdeklődnek az orosházi campus iránt. Pangert Evelin elmondta, a standhoz érkező diákok többsége a gazdasági szakok felől érdeklődnek, de bizonytalanok azok nehézségét illetően.

– Azért tartom jó ötletnek, hogy mi hallgatók is jelen vagyunk a kiállításon, mert első kézből tudjuk tájékoztatni a diákokat a hallgatói életről, át tudjuk adni nekik tapasztalatainkat a mindennapokról, az előadásokról és a képzésekről. Sokan érdeklődnek a gazdasági képzések iránt, de tartanak a szakok nehézségétől. Mikor elmondom, hogy egyik vizsgán sem kell vért izzadni, hiszen partnerként tekintenek ránk az oktatók, akkor látom, hogy megkönnyebbülnek kicsit a diákok – nyilatkozta Pangert Evelin.

Elmondta, minden egyes képzésükről érkezett hallgató a Hungexpo épületébe, hogy az érdeklődők hiteles forrásból ismerhessék a kiszemelt képzéseket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.