- hirdetés -

Mozi, Batyus bál, fotókiállítás – többek közt ezek a programok várják januárban a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat. Mutatjuk a lehetőségeket!

Mozgó Mozi: A hétvégén ismét Orosházára érkezik a Mozgó Mozi, a filmek vetítése január 11-én, 10 órakor veszi kezdetét a Petőfi Művelődési Központban. Ezúttal a következő, frissen mozikba kerülő filmeket láthatják az érdeklődők: Kémesítve, Latte és a titokzatos varázskő, Macskák, Botrány, Tőrbe ejtve, Star Wars: Skywalker kora.

Péntek esti beszélgetések 3. rész: Január 17-én, 17 órától folytatódik a Történelmi Gellértegyházáért Alapítvány Péntek esti beszélgetések című sorozata. Ezúttal a Táncsics Mihály Gimnázium egykori diákja, az SZTE TTIK embertani tanszékének tudományos munkatársa, Balázs János tart előadást a gellértegyházi ásatások embertani leleteiről.

20. Batyus Bál: Január 18-án folytatódik a báli szezon, 19 órától érkezik a 20. Batyus Bál, immár második alkalommal az Orosházi Fúvószenekar szervezésében, a korábbi szervező, Német Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával. A kapukat 18 órakor nyitják, a 19 órás kezdésig az Orosházi Fúvószenekar és a Brass On the Road nevú csapat zenél. A bálban az elmúlt évekhez hasonlóan a mohácsi Karawanka zenekar lép fel.

A XX. Szentesi Aktfotó Biennálé orosházi bemutatója: A Nagy Gyula Területi Múzeum, a Városi Képtár és a Szentesi Fotókör szervezésében veszi kezdetét január 22-én, 17 órától a XX. Szentesi Aktfotó Biennálé orosházi bemutatója. A kiállítás a Magyar Kultúra Napja alkalmából összeállított rendezvénysorozat része, melyet Nagy István fotóművész nyit meg, zongorán közreműködik Tulkánné Fintor Dóra. A művészetet kedvelő érdeklődők ezt követően március 20-ig tudják megtekinteni a képeket.

Orosházi Gazdabál: Gazdabált rendez január 25-én, a Táncsics Mihály Gimnázium tornacsarnokában az Orosháza és Térsége Gazdakör. Az érkezés időpontjában, 18 órakor kisüsti pálinkával és pogácsával várják a vendégeket a gazdasszonyok. A megnyitó 19 órakor kezdődik, a jó hangulatról Laszli Attila és zenekara gondoskodik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.