- hirdetés -

Az Alföld Gyöngye Hotel szinte telt házzal működött a két ünnep között, de a fürdő is megtelt pihenni vágyókkal.

Az országos trendnek megfelelően egyre több család tölti szállodában a karácsonyi ünnepeket, így az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpontban is a férőhelyek 74 százalékát értékesítették ebben az időszakban – nyilatkozta Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója. Mint elmondta, a vendégek első sorban Budapestről és Pest megyéből érkeztek, akik ebből az alkalomból meglepetés bekészítéseket is kaptak szobájukba.

– Szilveszterkor a látogatottság és a foglaltság tovább növekedett, a szobáink foglaltsága elérte a 95 százalékot, egyedül a mozgáskorlátozottaknak biztosított szobákat nem adtuk ki, vagyis gyakorlatilag telt házzal működött a szálloda. Vendégeink közül volt egy nagyobb, 30 fős társaság aki Romániából érkezett hozzánk – mondta a vezérigazgató. Különleges szilveszteri menüsorral, külön gyerekeknek szóló programmal, forralt borral, tűzijátékkal készült a szálló.

A fürdőt közel 50 százalékkal több vendég kereste fel, mint egy átlagos hétvége alkalmával, de telt házzal működtek a városban található egyéb szállodák is.

A fürdő vendégköre 20 százalékban helyi lakosokból, 30 százalékban Romániából érkezett vendég, míg a többiek első sorban Budapest környékéről érkeztek.

– Igazodva a vendég igényekhez korábban kinyitottuk a szauna parkunkat az ünnepek alatt és végig biztosítottuk a szauna szeánszokat az érdeklődőknek. Ugyan ez mondható el a masszázsról is amit szintén nagyon sokan vettek igénybe az ünnepi időszakban a fürdőben – mondta Benkő Ferenc.

Hozzátette, a játszóház, ami végig rendelkezésre állt a szolgáltatásaival, nagy siket aratott a gyermekek és szüleik körében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.