- hirdetés -

Öltöztesd ünnepi díszbe otthonodat egyszerűen. Mutatunk nektek pár egyszerű ötletet lépéről lépésre, melyet mi is elkészítettünk.

Karácsonykor nemcsak a lelkünket öltöztetjük ünneplőbe, hanem otthonunkat is. Néhány kreatív és egyszerű ötletet mi is megmutatunk olvasóinknak, amelyet otthon, akár a legkisebbek segítségével is könnyedén elkészíthetünk.

Rudolf a rénszarvas

Első kis kedvencünkhöz nem kell más, mint egy virágcserép, ragasztó fekete és fehér festék, az orrához egy piros pompon. A szarvához mi csillogó dekorgumit használtunk.

Első lépésként megtisztítottuk a cserepet, majd megfestettük a szarvas szemeit és kis pöttyeit. Ezt követően a pompon-t ráragasztottuk a virágtartó aljára. Végül pedig kivágtuk Rudolf csillogó szarvait, majd rögzítettük ragasztó segítségével a tartó belső oldalához.

Pingvin pajtás

A pingvinünk alapjául egy régi villanykörte szolgál, színét fekete és fehér akrilfesték adja, a csőréhez narancssárgát használtunk. Akasztója mindössze egy tetszőleges nagyságúra vágott ajándékcsomagoló szalag.

Első lépésként befestettük a villanykörtét feketére, majd száradás után jöhetett a fehér réteg, amellyel a pingvin arcát és hasát formáztuk meg. Ezt követően mikor megszáradt a fehér festék, megrajzoltuk állatkánt pofiját is. Végül rákötöttük a szalagot a körte tetejére és összekötöttük két végét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.