- hirdetés -

A kiesés elkerüléséért vívott harc szempontjából igen fontos mérkőzés vár az OFKSE csapatára vasárnap este. NB I-es kézilabdázóink a Budakalász együttesét fogadják az Eötvös-csarnokban.

Az orosházi csapat vasárnapi ellenfele a táblázat 12. pozíciójában várja a fordulót, öt megszerzett ponttal. Vendéglátójuk két ponttal lemaradva mögöttük, a 13. helyen tanyázik.

A Tatabánya ellen mutatott harcos, jó játékot várja mindenki a csapattól (Fotó: Rosta Tibor)

Az orosházi zöld-sárgák kedden nagyszerű játékkal, bravúros döntetlent értek el a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a nagynevű Tatabánya ellen. Az ott látott lelkes és helyenként színvonalas játékot szeretné viszont látni vezető, edző szurkoló egyaránt. A csapat vezetőedzője, Ratko Djurkovic is ebben az értelemben nyilatkozott:

– A szünet előtti utolsó mérkőzéshez érkeztünk. Mindenki tudja, hogy nagyon fontos összecsapás következik. Úgy alakult a sors, hogy mindkét csapat számára létfontosságú a pontok megszerzése. Mi az utóbbi időben jó játékot mutattunk és ha ezen az úton haladunk tovább, vasárnap megszerezzük a pontokat – osztotta meg véleményét Djurkovic mester.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Budakalász Kézilabda ZRT bajnoki találkozó december 15-én, vasárnap este 18 órától kezdődik az Eötvös sportcsarnokban, a mérkőzést az Altmár Kristóf  – Horváth Márton játékvezetői páros dirigálja majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.