- hirdetés -

Az utolsó forduló találkozósára ideálisnak egyáltalán nem mondható környezet várta az orosházi asztaliteniszezőket Szolnokon. Ennek ellenére győzelmi esélyt szalasztott el a PET-BAU ASE.

LSL Ping Pong Club Szolnok – PET-BAU ASE Orosháza 10-8
NB.III-as asztalitenisz-mérkőzés, Szolnok.
Orosházi győztesek: Hudák Dorina 3, Bedron János, Bohács Béla 2-2, Varga Bernadett 1.

– A körítés alapján egy jó kis bulimeccsre volt kilátás, ami rá is nyomta bélyegét a kezdésre, hiszen játékosaink. Főleg a lányok a hőmérsékletre való tekintettel pulóverben kényszerültek az asztalokhoz állni – mondta Bogdánffy Csaba, a PET-BAU ASE szakosztályvezetője.

Az első fordulókban több szoros állás ellenére a hazai csapat előbb 5-0-ra, majd 6-2-re vezetett. Ezután kezdte meg a felzárkózást együttesünk, 7-7-nél kiegyenlítettek. Ekkor már bízni lehetett nemcsak a pontszerzésben, hanem akár győzelemben is.

Az utolsó egyéni körben, csak Hudák Dorina tudott nyerni, még másik három csapattagunk elveszítette az aktuális találkozóját, így 10-8-as vereséggel zárt a PET-BAU ASE.

Bogdánffy Csaba szeirnt a bajnoki mérkőzésnek több tanulsága is volt. Az amatőr körülményekre tekintettel el sem kellett volna kezdeni a mérkőzést, ugyanakkor a nagyobb ambícióval és figyelmesebb játékkal mindezek ellenére meg kellett volna nyerni az orosháziaknak a bajnokit.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.