- hirdetés -

Gyöngyösre gyűltek össze az ország legjobb triálversenyzői, ahol egy szakági gyűlés keretében ismerték el a különböző korcsoportok és kategóriák legjobbjainak teljesítményét. Orosházáról négy versenyző utazott, akik mindannyian felállhattak a dobogóra, hárman ráadásul a legfelső fokára.

Hosszú, megterhelő versenyszezon áll az orosházi triálversenyzők mögött, akiknek ezúttal Gyöngyösön volt jelenésük. Most azonban nem megmérettetés, hanem egy szakági gyűlés várt rájuk. Orosházát négy versenyző, Csanda Dorián, Gugyella István, Kovács Péter és Pocsai Richárd képviselték.
– Ez tulajdonképpen a kupasorozatot lezáró, összesített eredményhirdetés ceremóniája, mely alapján kihirdetik az összesített bajnokokat és dobogósokat a korcsoportok, kategóriák szerint – mondta el Kovács Péter.

Csanda Dorián az első és Pocsai Richárd a harmadik helyezettnek járó trófeával

Az orosházi versenyzők közül Pocsai Richárd az összetett harmadik helyén végzett a senior kategóriában. Csapattársa Gugyella István a 18 év feletti középhaladók (senior pro) között az összetett első helyét zsebelte be. Csanda Dorián szintén megnyerte kategóriáját, ő a 18 év alatti profik között állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

A negyedik orosházi versenyzőt, Kovács Pétert két kategóriában is díjazták a 18 év feletti profi versenyzők közt. A belföldi kupasorozat eredményei mellett ugyanis a válogatott kerettagok világkupa-futamokon elért eredményei alapján is állítottak ki összetett rangsort, a fiatal versenyző mindkét eredményhirdetés alkalmával a dobogó tetejére állhatott fel.

Kovács Péter két serleggel zárt, de Gugyella István is felállhatott a dobogó tetejére

A versenyzők így egy rendkívül sikeres versenyszezont koronáztak meg Gyöngyösön, összesen öt serleget gyűjtve.

A kiemelt kép forrása: Kaiser Erika/Bringasport

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.