- hirdetés -

Igazán jó minőségű üzemanyagot keres? Irány a Bogárzói Szervizműhely! A kútra egyenesen Ausztriából érkezik az OMV benzin és az OMV gázolaj. Viczián Zoltán ügyvezető garantált minőséget kínál.

A Bogárzói Szervizműhely telephelyén, az Alsótanyák 47. szám alatt 2002 óta üzemel töltőállomás. A kút különlegessége, hogy az ide érkezők osztrák üzemanyagot tankolhatnak járműveikbe. A benzin és a gázolaj hajón érkezik a Ausztriából a Dunán az OMV Dunatárába, és onnan szállítják tovább a töltőállomásokra. Viczián Zoltán ügyvezető igazgatótól megtudtuk, hogy Orosházán egyedül az ő töltőállomásukon kapható ez az üzemanyag.

A kutakhoz próbaszerűen érkező ellenőrzéseken a mintavételek mindig nagyon jó eredményeket hoztak. A bemért üzemanyagok mindig magasan megfeleltek az elvárásoknak.

A Bogárzói Szervizműhely MaxPower 300 benzin – illetve gázolajadalékot tartalmazó üzemanyagot kínál.

Osztrák üzemanyag – garantált minőség

MaxPower300 adalékok – életerő a motornak

A MaxPower300 benzinadaléknak számos előnye van. Többek közt tisztítja a motort és akár 7%-kal csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást. Emellett több, motorra gyakorolt kedvező hatása is ismert. Meghosszabbítja annak élettartamát, csökkenti a lerakódást, és megakadályozza a rozsdaképződést is. A MaxPower300 gázolajadalék használatakor javul az égés hatékonysága, csökken a koromképződés, a motor tiszta marad és akár 11%-kal megnőhet az autó teljesítménye. Emellett fontos, hogy az üzemanyag-fogyasztás is csökken. A motorra szintén igen jó hatással van. Erre az adalékra is igaz, hogy eltávolítja róla a lerakódásokat, megakadályozza a rozsdaképződést és növeli a motor élettartamát.

Előzzük meg a bajt!

Viczián Zoltán elmondta, a tél közeledtével különösen figyelni kell az üzemanyag kiválasztására. A MaxPower300 gázolajadaléknak köszönhetően a diesel dermedésfoka –22 celsiusfokot ér el. Ez 7 fokkal több, mint a magyar szabvány.

MaxPower300 adalékanyagok a bogárzói töltőállomáson

Korszerű dízelmotorokkal szerelt gépjárműveken túl a mezőgazdasági gépekhez is kifejezetten ajánlott, – főképp itt is a nagynyomású befecskendező rendszerrel szerelteknek – a magas minőségű MaxPower300 gázolajadalék használata. Az ügyvezető igazgató javaslata, ha azt akarjuk, hogy a gépek motorjai kifogástalanul működjenek, és hogy ne legyen szükség a javíttatásukra, akkor érdemes kis kitérőt megtenni a tankolásért a töltőállomásukhoz. Jobban megéri, mint később a járművet szerelőhöz vinni. Az OMV-vel lassan húsz éve tartó kiemelkedően jó kapcsolata garantálja a jó árat. A magas minőségért nem kell többet fizetnie a vásárlóknak. Büszkén elmondja, hogy a műhelyükben szervizelő és náluk tankoló autók motorjai magas futásteljesítményt érnek el.

Nyitvatartás:
H-P 6-18 óra
SZ-V 8-12 óra
Piros betűs ünnepnapokon zárva

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.