- hirdetés -

Az év utolsó versenye, az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokság, az Orosházi Toldi SE szervezésében zajlott.

A szombaton, a Táncsics Mihály Gimnáziumban megrendezett verseny előkészületei során több akadályba is ütköztek a szervezők, de ennek ellenére, ezen a rangos eseményen remek eredmények születtek.

A hazai egyesületet, az Orosházi Told SE-t két emelő képviselte. A hölgyek versenyében a rutinos Lovas Mónika a +84 kg-os felnőtt kategóriában, három érvényes gyakorlatot bemutatva, 150 kg-os nyomásával, magyar bajnokként végzett.

Mindkét orosházi versenyző aranyéremmel térhetett haza (Fotó: Toldi SE)

Férfiaknál a legfiatalabb versenyzőnk, Rajos Roland, az ifjúsági és junior 105 kg-os kategóriában versenyzett, és mindkét korcsoportban győzedelmeskedett, 110 kg-os eredményével.

Az orosházi egyesület klasszisa, a világbajnok Szabó Ágnes értékelésében elmondta, hogy különösen Lovas Mónika eredményének tapsolt.

– Azok után, hogy a legutóbbi versenye nem sikerült, Mónika nagyon összeszedte magát és a három érvényes gyakorlata mindenképp megsüvegelendő. Rajos Roli bomba formában van, nagyon örültem az ő eredményének is. Soha rosszabb évzárást – tette hozzá Szabó Ági.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.