- hirdetés -

A Barátok köztből való távozását követően is zajlik az élet Pribelszki Norbert körül. Az orosházi fiatalember a zenében találta meg számításait, a Pola nevet viselő formáció tagjaként idén eddig kilenc videóklippel jelentkeztek. A munka azonban továbbra sem áll meg, a jövő év elején egy lemez kiadását tervezik.

Az Egynyári kaland című sorozatban, majd a már huszonegy éve töretlenül futó Barátok köztben ismerhettük meg Pribelszki Norbertet, aki a zenei életbe két évvel ezelőtt egy, az olimpiai bajnok úszónőről, Hosszú Katinkáról szóló dallal robbant be. 2018 nyarán új formációban tűnt fel, melyben az X faktor egyik korábbi szériájából is ismert Tóth Mártonnal dolgozik együtt.

Első klipjüknek a Holnaptól címet adták, a forgatáshoz Horvátországba, Pag szigetére utaztak. Ezt követő, Nem érdekel című daluk már átlépte az egy milliós megtekintésszámot a Youtube-on, a lendület pedig azóta is tart. Idén eddig kilenc dallal jelentkeztek, de még mindig vannak terveik.

Idén eddig kilenc klipet adtak ki, jövőre lemezzel készülnek (Fotó: Instagram)

A legnagyobb dobást várhatóan jövő januárra tartogatják, egy lemezt adnak ki, mely 12 dalt tartalmaz majd. Az elkészítése mellett az idei évre is tartogatnak további újdonságokat, még két klippel készülnek a novemberi és decemberi időszakra.

– Ezek közül az egyik egy retró sláger feldolgozása lesz, ráadásul közös munka az eredeti előadókkal. De a Polán kívül is zajlik az élet, hamarosan egy szóló dallal jelentkezem és a dalszövegírást sem fejeztem be – mesélte.

Eddigi kedvencének a Fiatalon című dalukat jelölte meg, melyben az X faktor egyik zsűritagja, Bye Alex is szerepet kapott. A dalnak nagy sikere lett, eddig több, mint 1,6 millióan tekintették meg a legnagyobb videómegosztó portálon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.