- hirdetés -

A háromnapos hétvégével kapcsolatos terveikről kérdeztük a járókelőket. Sokan ezúttal inkább otthon, családi körben töltik pihenőnapjaikat.

Valent Attila a hosszú hétvégéjét is munkával tölti, november 1-én és 3-án is dolgozik.
– Épp ezért nem is nagyon tudtam előre tervezni semmit, a két munkanap közé eső szombatot pedig igyekszem a családommal és egy kis pihenéssel tölteni – tette hozzá.

Valent Attila november 1-én és 3-án is dolgozik, a szombatot pihenéssel és a családjával szeretné tölteni (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Pavló Mihályné tavaly elutazott kirándulni, idén azonban nem terveztek külön kikapcsolódást.
– A mostani napokban is mindig akad valami teendő, míg a hosszú hétvégén először is a halottak napi temetőlátogatás és koszorúzás, később pedig nálunk is inkább a pihenés lesz a meghatározó – mesélte.

Pavló Mihályné tavaly elutazott kirándulni, idén azonban nem terveztek utazást (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Kisné Károlyi Mariann sem utazik idén semerre, ugyanis különleges meglepetést tartogat számára a hosszú hétvége.
– A gyermekeim messze élnek, most viszont hazajönnek hétvégére, így én nagyon szeretném kihasználni ezt az alkalmat, hogy végre újra együtt lehet a család – mesélte lelkesen.

Kisné Károlyi Mariann családi körben tölti november első napjait (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Rideg Éva és Vizi Éva (kiemelt képünkön) sem tervezett utazást vagy kikapcsolódást a rossz és bizonytalan időjárás miatt. Szombaton azonban semmiképpen sem maradnának otthon, az izomsorvadásban szenvedő kisfiú, Hosszú Levente megsegítésére szervezett rendezvényen (Jótékonysági Sütinap Levente Lépteiért) vesznek részt, bízva abban, hogy eléri célját a kezdeményezés.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.