- hirdetés -

Mintegy kétszáz bálozóval telt meg a Táncsics csarnok szombat este. A Vadvirág Esély Klub évi bálja minden esztendőben nagy esemény és nem csak a klub gondozottjai számára.

A bál az évek alatt bevált forgatókönyv szerint zajlott idén is. Bogárné Kiss Ildikó, az Egységes Szociális Intézmény igazgatója üdvözölte a bálozókat. Megnyitójában örömhírt osztott meg a jelenlevőkkel. A szombati jótékonysági bál bevétele mellett az önkormányzat sikeres pályázata révén jövőre még több forrás nyílik meg, melyből korszerűsödik a fűtési rendszer és a klub épülete részlegesen megújul.

Bohus-Kajó Tünde szakmai koordinátor, a rendezvény fő szervezője még a megnyitó előtt elmondta, hogy a klub életében minden évben a legnagyobb esemény a jótékonysági bál.

– A gyerekek nagyon sokat és nagyon izgatottan készültek a mai fellépésre. Rendkívül jelentős a számukra is ez a nap, amikor ismerősök, rokonok, nagy közönség előtt mutathatják meg, mit tudnak. Az idei bál bevételéből a klub fiataljainak szabadidős tevékenységét szeretnénk támogatni, az udvarunk belső részét fogjuk megszépíteni – emelte ki a szakmai koordinátor.

A megnyitó után a Sztárban Sztár Vadvirágos verziójának stúdiójába csöppenhetett képzeletben a közönség. A klub gondozottjai az ott dolgozókkal közösen négy produkciót adtak elő. Színesítették a műsort a Zenés Újjászületés, zumba csoport táncai és a Béres Enikő által előadott slágerek.

A műsor után jöhetett a vacsora, a Zimányi József vezette egy fővel kibővült trió muzsikája és a tánc, a mulatság hajnalig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.