- hirdetés -

Az Extraliga zárófordulóját tartották Nyírbátorban, ahol az orosházi asztaliteniszezők egy győzelmet és egy vereséget jegyezhettek. Tavasszal a középmezőnyben folytatják.

PET-BAU ASE Orosháza I. –Tatai AC 6-0
Női Extraliga asztalitenisz-mérkőzés, Nyírbátor.
Orosházi győztesek: Nagypál Márta, Horváth Lilla 2-2, Göndör Fanni 1 valamint a Nagypál – Göndör páros 1.

Az orosházi lányok a vártnál biztosabb győzelmet arattak az újonc Tata ellen, akinek soraiban helyet kapott a rutinos Pattantyús és Gajdos. A fiatalokból álló orosházi páros magabiztosan hozta a győzelmet, amit követően az öt egyéni mérkőzés során csupán egy játszmát tudtak megnyerni az ellenfél játékosai.

Statisztika PSC I. – PET_BAU ASE Orosháza I. 6-2
Női Extraliga asztalitenisz-mérkőzés, Nyírbátor.
Győztesek: Nagypál Márta és Horváth Lilla 1-1.

A párost nagy csatában 3-2-re nyerték a Statisztika játékosai, ezt követően Dari és a kitűnően játszó Czeglédi Szilvia vezérletével a vártnál könnyebb győzelmet arattak.

Ezzel le is zárult a bajnokság őszi szakasza. A PET-BAU ASE három győzelem és egy döntetlen mellett négy vereséget szenvedett, ez az eredmény jelenleg az ötödik helyet jelenti, ami megfelel az előzetes célkitűzésnek.

Bogdánffy Csabától szakosztályvezetőtől megtudtuk, a tavaszi szezon január 3-5 között folytatódik Orosházán. Az Eötvös-csarnokban láthatjuk majd az Extraliga valamennyi csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.