- hirdetés -

Egy családias, összeszokott közösség estjének adott otthont október 19-én az Eötvös József Sportcsarnok. Ekkor rendezte jubileumi, tízedik születésnapját megkoronázó bálját a ReDance Hip-Hop Crew. Rétes Edina és csapata természetesen ezúttal sem maradt adós egy látványos fellépéssel, melyben felidézték az elmúlt évek legszebb pillanatait.

Rétes Edina mert nagyot álmodni – 28 évesen is rengeteg tapasztalat, eredmény és kemény munka áll mögötte. Tíz évvel ezelőtt, 18 éves korában alapította meg tánccsapatát, a ReDance Hip-Hop Crew-t, az elmúlt évek során pedig jöhetett bármilyen akadály, senki és semmi nem tudta őket eltántorítani céljaiktól.

Az egyesület születésnapját október 19-én bállal tették emlékezetessé, melyre nagyjából 500 ember váltott jegyet. Egy éj a csillagok alatt – mert mint mondták, hisznek abban, hogy a csillagok alatt minden álmunk valóra válhat.
– Másfél hónapnyi szervezés eredménye ez a nap, amit a vendégek láthatnak, az a húgom, Rétes Anett és az én álmom megvalósítása, de persze ez nem jöhetett volna létre a táncosaim nélkül sem – mesélte Rétes Edina.

Orosháza polgármestere, Dávid Zoltán is köszöntötte a vendégeket, egyben jókívánságait fejezte ki Rétes Edina és csapata felé.
– Úgy gondolom, Edina egy hatalmas tapsot érdemel. Elhivatottsága és szorgalma nélkül aligha jöhetett volna létre ez a hangulatos est, amin bízom benne, hogy mindenki jól fogja érezni magát ebben a fantasztikus közösségben – tette hozzá a polgármester.

A ReDance csapata természetesen ezúttal sem maradt adós a tánccal vendégeiknek, egy látványos fellépés keretében idézték fel az elmúlt tíz év munkáját, mely keretében színpadra vitték többek közt nagyelőadásaik és szép eredményeket elért versenykoreográfiáik néhány mozdulatát. A korábbiak mellett új koreográfiákat is láthattak a nézők.

A produkciót követően Rétes Edina köszönetet mondott támogatóinak, egyenként megajándékozta táncosait és szüleit, Rétes Zoltánt és Rétesné Hetényi Edit is.
– A szüleim nélkül nem tartanék itt, ők azok, akik 17 éve támogatnak és segítenek és mindig a legszebb pillanatban mondják ki azt, ami egy gyermek életében egy legfontosabb mondat a szüleitől: Büszkék vagyunk rád! – hangzott el.
Táncosai sem feledkeztek meg Edináról, ők is ajándékkal köszöntötték csapatvezetőjüket.

A vendégek az est főszereplőinek produkciója után sem maradtak fellépés nélkül, a ReDance táncosai után a Békéscsabai Acid Jazz Dance Company táncosai szórakoztatták a nézőket. Botta Tibor, az 1992-ben alapított együttes vezetője elmondta, örömmel jöttek, régi jó kapcsolatot ápolnak a ReDance csapatával. Fellépésüket követően a Mezőkovácsházi Dumaszínház énekesei következtek, majd az X-faktor negyedik szériájának versenyzője, Csordás Ákos produkciója következett.

– Minden alkotásom után azt kívántam, bárcsak úgy teljesülne, hogy egy örök emlék maradna sokunk számára, mint ahogy a ma este – tette hozzá Rétes Edina. A visszajelzésekből és a vendégek jókedvéből kérdés nélkül állíthatjuk, teljesült.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.