- hirdetés -

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték a Kisharang Bölcsődében, az intézmény egészség- és sportnapját. Ebben a szabadtéri és benti játékok is segítségükre voltak, de a program délutáni részében a szülők is érdekes dolgokat hallhattak a vendégségbe érkező szakemberektől.

A beszoktatási időszak lezárásaként minden évben megrendezi hagyományos egészség- és sportnapját a Kisharang Bölcsőde. Dénes-Földesi Mónika bölcsődevezető elmondta, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is bővítették az intézmény játékeszközeit, ezúttal tíz új futóbiciklit próbálhattak ki a gyerekek.

– A 2 év feletti gyerekek próbálták ki az új futóbicikliket, nekik nagyon tetszett. Ezen kívül természetesen az épületen belül is megvoltak a lehetőségek, a kisgyereknevelők akadálypályákat állítottak össze, hogy a gyerekek ma kicsivel többet mozoghassanak, mint átlagosan – tette hozzá Dénes-Földesi Mónika, hozzátéve, hogy ugyan a beszoktatás időszaka véget ért, de továbbra is várják a bölcsődébe jelentkezőket.

A szülők többek közt a bölcsödei étrenddel foglalkoztak (Fotó: Rosta Tibor)

Ezzel azonban még nem volt vége, a programok délután, a szülők bekapcsolódásával folytatódtak, akik különböző előadásokat hallgathattak meg. Az Orosházi Kórház Egészségfejlesztési Irodájától mentálhigiéniai szakember érkezett, aki a szorongásról és a leválásról tartott nekik rövid tájékoztatót, majd a kórház dietetikusa segítségével a kisgyerekek étkeztetésével, bölcsődei étrendekkel foglalkoztak egy kóstoló keretében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.