- hirdetés -

Harminc nap elzárásra ítélt az Orosházi Járási Ügyészség egy 31 éves férfit, aki bántalmazta élettársát és nemi szervét ajánlgatta egy szórakozóhely pultosának.

A 31 éves férfi balatonkenesei, de Orosházán él élettársával. Az alkoholista életmódot folytató férfi még tavaly augusztus 11-én éjszaka a Huba utcán került hangos szóváltásba párjával, sőt több alkalommal megrúgta, hajánál fogva rángatta a nőt – áll a Békés megyei ügyészi szervek beszámolójában.

A nő nem tett feljelentést könnyű testi sértés miatt, de a férfi cselekménye így is alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A férfi és élettársa másnap a késő esti órákban megjelentek az Orosházi Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályán a nő újabb sérüléseinek ellátása érdekében, de a pár ott is összeveszett, a férfi a kórházban is megrángatta és megütötte a nőt, majd távozott.

A férfi tavaly szeptember 9-én a késő délutáni időben egy orosházi sörözőben tartózkodott, amikor meglátta, hogy élettársa az utcán elment a szórakozóhely előtt, ekkor a férfi hangos szóváltásba keveredett a pultossal, az asztalán lévő poharakat és sörösüvegeket összetörte, egy üveget a parkolóba hajított, illetőleg nemi szervét is elővette és a pultosnőnek ajánlgatta.

Az Orosházi Járásbíróság egyébként 2018 novemberében elrendelte a férfi távoltartását az élettársától, ezt azonban a felek közös akarattal figyelmen kívül hagyták.

Az Orosházi Járási Ügyészség vádirata alapján három rendbeli garázdaság vétsége miatt 30 nap elzárásra ítélt egy 31 éves többszörösen büntetett előéletű balatonkenesei illetőségű, de orosházi tartózkodási helyű férfit az Orosházi Járásbíróság október 02-án.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.