- hirdetés -

Hivatalosan is kezdetét vette a báli szezon. A mulatságok sorát a Magunkért Egymásért Civil Egyesület (MECE) nyitotta október 5-én. Az általuk életre hívott Szenior Bállal hagyományt kívánnak teremteni.

Az Eötvös csarnok adott otthont az első Szenior Bálnak, melyet az idén tíz esztendős MECE hívott életre. Céljuk az volt, hogy Orosháza és környékének időseit összegyűjtve, közösen mulathassanak.

Keller Erika, a MECE elnöke elmondta, a térségben egyedülállónak számít a Szenior Bál.
– Nem emlékszem arra, hogy lett volna ehhez hasonló Bál azelőtt. Klubvezető kollégám ötlete volt, hogy szervezzük meg ezt az eseményt, melyet szeretnénk hagyománnyá emelni Orosházán – nyilatkozta az elnök.

A bál fővédnökévé Dávid Zoltánt választották az egyesület tagjai. A polgármester beszédében kiemelte, örömteli számára, hogy létrejött ez a rendezvény.

– Örülök, hogy időseink ismét példát mutatnak, hisz elsők a báli szezonban is. Úgy gondolom, ez a kezdeményezés nagyon jó példa arra, hogy a szépkorú polgárainknak is igényük van arra, hogy szórakozzanak és együtt jól érezzék magukat. Önök megérdemlik, hogy ez a bál létrejöjjön, hiszen sokat dolgoztak érte – mondta Dávid Zoltán.

Az egyesület gazdasági vezetője, Kőrösi Lászlóné Őszköszöntő című saját versével köszöntötte a báli népet.

Az est folyamán több előadó szórakoztatta a közönséget, elsőként a Silver Táncsport Egyesület tagjai, majd a Jókai Színház két művésze, Vidovenyecz Edina és Nagy Róbert adtak elő operaénekeket, valamint a Matyi és a Hegedűs zenekar is színpadra lépett és elhúzta a bálozók nótáját. A mulatsághoz a talp alá valót a K.Tóth-Szilágyi Zenekar szolgáltatta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.