- hirdetés -

Tüntetésen követelték Simonka György, a térség országgyűlési képviselőjének lemondását csütörtökön este a Polgármesteri Hivatal előtt.

Tüntessünk a jövőnkért, a közélet tisztaságáért – ezzel a szlogennel hívta utcára az embereket Fetser János MSZP-s képviselő és polgármesterjelölt. Mintegy hatvanan vettek részt az eseményen, akik hangosan, különböző feliratú táblákkal követelték Simonka György országgyűlési képviselő lemondását.

Fetser János, Fülöp Zoltán, Tóth Sándor és Füvesi Sándor (Fotó: Rosta Tibor)

A felszólalók között volt Tóth Sándor a Párbeszéd Magyarországért régiós vezetője, valamint Fülöp Zoltán, a Liberálisok megyei képviselője és Korózs Lajos, szocialista országgyűlési képviselő is. Meghívták, de nem tudott jelen lenni Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki levélben szólt a tüntetőkhöz. Arra biztatta őket, hogy fokozzák a nyomást.

Korózs Lajos (Fotó: Rosta Tibor)

A beszédeket Fetser János polgármesterjelölt beszéde zárta. Elmondta, hogy 2006-ban amikor átadta a várost dinamikusan fejlődőnek tartották a megyében, ám azóta véleménye szerint dinamikusan hanyatlik. Kifogásolta mindazokat, akik nem a város érdekét szolgálták.

Ide kattintva az összes októberi választással kapcsolatos cikkünket megtalálja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.