- hirdetés -

A fővárosban folytatja a bajnoki pontvadászatot az Orosházi FKSE NB I-es csapata.

Ratko Djurkovic edző legénységének eddig nem úgy sikerült a bajnokság, ahogyan szerették volna, még nem jött össze az első pontszerzés. A szombati találkozón sem a viharsarkiak az első számú esélyesek, de a mester és a csapat bízik benne, hogy a sok elvégzett munkának előbb, vagy utóbb meg lesz a gyümölcse. Nem feltett kézzel lépnek az Elek Gyula Arénába sem.

Száz százalékot kell nyújtanunk,és akkor minden lehetséges (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

–– Majdnem háromhetes szünet után folytatódik számunkra a bajnokság, ahová megerősödve térünk vissza, hiszen immár biztosan a rendelkezésünkre áll az eddig kézközépcsont töréssel bajlódó Orjonikidze, és szeretném, ha Döme Szabolcs is tudna játszani, de ebben még nem lehetünk biztosak. Ahhoz a Ferencvároshoz fogunk utazni, akik az eddig mutatottak alapján esélyesek a hazai pályán, de mi olyan szándékkal megyünk, hogy – mint eddig is – száz százalékot nyújtsunk, abban az esetben viszont minden lehetséges – nyilatkozta Ratko Djurkovic.

Az FTC HungaroControl elleni bajnoki mérkőzés október 5-én, szombaton este 18:00 órakor kezdődik, a mérkőzés játékvezetői Paska Dániel és Vastag Sámuel lesznek. A felnőttek találkozója előtt a két klub serdülő és ifjúsági együttesei csapnak össze egymással az Elek Gyula Arénában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.