- hirdetés -

Az Ökomenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtéséből és a MKB Bank kiemelt támogatásával az orosházi központ udvarán megújulhatott a játszótér, mely az otthon legkisebb lakói számára kínálja a szabadidő hasznos és egészséges eltöltésének lehetőségét.

A játszótér október 3-án tartott hivatalos átadóünnepsége kedves gyermekműsorral vette kezdetét. Ezt követően Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója mondott köszönetet az adományozóknak, az MKB Banknak és Orosháza városának.

A gyerekek boldogan vették birtokba a játszóteret (Fotó: Rosta Tibor)

Átmeneti otthonaikban sosem csak a szállás és a napi ellátás biztosítása a cél. Mindig nagy hangsúlyt helyeznek az itt élő családok gyermekeinek fejlesztésére, nevelésére; az alapellátáson túl kiemelt figyelmet fordítanak a lelki, értelmi és testi gyarapodás elősegítésére az otthonban eltöltött átmeneti idő alatt. Ezért kiemelten fontos az intézmény udvarán több mint 5 millió forint értékben megvalósult felújítás – tette hozzá Lehel László.

A költségek közel felét a MKB Bank támogatásából finanszírozták, a bank képviseletében Nyemcsok János vezérigazgató-helyettes volt jelen az ünnepségen. Végül Orosháza város nevében Dávid Zoltán polgármester mondott köszönetet a beruházás megvalósulásáért, majd az ünnepségen jelen lévő gyermeksereg vidáman vette birtokba a megújult játszóteret.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.