- hirdetés -

Szeptember 25-én és 26-án végzi a társasházak részére kihelyezett 1100 literes Bobr gyűjtőedények mosatását és fertőtlenítését az Orosházi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft..

A dinnyeszezon végeztével szokták évente elvégezni a társasházak előtti gyűjtőedények tisztítását az Orosházi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (OHU) munkatársai, ami idén sem lesz másként. Szeptember 25-én és 26-án érkezik Békéscsabáról a DAREH tulajdonában lévő speciális felépítményű gépjármű, amely a nagynyomású víz segítségével végzi el a gyűjtőedények mosatását és fertőtlenítését.

A mosatás előtt a hagyományos gyűjtőjármű minden esetben kiüríti a Bobr-t, ezt követően pedig a speciális felépítményű jármű szintén felemeli, majd zárt technológiájával kimossa és egyben fertőtleníti is a gyűjtőedényt.
– Fontos, hogy csak társasházak esetében végezzük el a mosatást, a családi házas övezetben, a lakosságnál kint lévő kukák esetében nem. Azoknak a tisztítása minden esetben az ingatlan tulajdonosának belátására van bízva. Nagyságrendileg 200 darab edényt mosunk ki – tudtuk meg Benkő Ferenctől, az OHU vezérigazgatójától.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.