- hirdetés -

Sport, zene, Fehértó Napja – csak néhány a programok közül, melyek hétvégén várják a kimozdulni, kikapcsolódni vágyókat. Mutatjuk a lehetőségeket!

III. Linamar Jótékonysági Futóverseny: Közös futásra invitálja szeptember 21-re, 7:30-tól a Linamar Hungary Zrt. és Békéscsaba futónagykövete azokat a vállalkozó kedvű sportembereket, akik a kikapcsolódás mellett tenni szeretnének egy jó ügy érdekében. A nevezési díj bevételének egészét a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány támogatására fordítják a szervezők. A futók négy kategóriában állnak rajthoz: gyermek örömfutás (14 éves korig) 500 méter, felnőtt 5 km, felnőtt 10 km, 21,3 km (félmaraton).

XX. Fehértó Napja a Körös-Maros Nemzeti Parkban: A természeti értékek megfigyelésével, madármegfigyeléssel, régi magyar állatfajták bemutatásával, valamint solymász-, íjász és csikós bemutatókkal várják az érdeklődőket a huszadik alkalommal megrendezett Fehértó Napon, szeptember 21-én 9 és 17 óra között. A színpadon népzenei és néptánccsoportok szórakoztatják a közönséget. A gyerekeket népi játszótér, kisállat simogató, természetismereti és kézműves foglalkozások várják. A rendezvény helyszínei között Dottó kisvonat közlekedik. A bográcsokban szürkemarha- és cigája pörköltet főznek majd.

Fogyás „nem hétfőtől” Fannival: Életmódváltás, testsúlykontroll – új programot hirdet szeptember 21-én, 16 órától az Egészségfejlesztési Iroda. A Bajnok utcai Lurkó Óvodában többek közt szűrővizsgálatokkal, dietetikai tanácsadással és játékos vetélkedőkkel várják az érdeklődőket.

Watchtower koncert a Rock Klubban: Jimmi Hendrix halálának 49. évfordulója alkalmából ad koncertet az Orosházi Rock Klubban szeptember 21-én, 20 órai kezdettel a Watchtower zenekar.

Németh Zsuzsanna orgonaestje: Németh Zsuzsanna tart orgonaestet szeptember 22-én, 17 órától az Evangélikus templomban egy zenés istentisztelet keretében. A hangversenyen Johan Sebastian Bach és Felix Mendelssohn művei hangzanak el.

Sport:

OMTK-Rákóczi – Kamuti SK labdarúgó mérkőzés: Ismét hazai pályán játszanak bajnoki mérkőzést a Rákóczi labdarúgói, ezúttal szeptember 21-én, 16 órakor fogadják soron következő ellenfelüket a a Rákóczitelepi Sporttelepen.

OXXO Energy Orosházi NKC – FTC KN KFT U19 női kézilabda mérkőzés: A Ferencváros fiataljait fogadják szeptember 21-én, 18 órától az Eötvös-csarnokban az ONKC játékosai.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.