- hirdetés -

Ismét változatos programok várják Orosházán a kimozdulni vágyókat, mutatjuk a lehetőségeket.

Mozgó Mozi Orosházán: Ismét Orosházára érkezik a Mozgó Mozi. Ezúttal szeptember 14-én, szombaton kedveskednek a frissen mozikba kerülő filmek iránt érdeklődőknek, 10 órától egészen 23 óráig a Petőfi Művelődési Központ színháztermében. Ezúttal, sorrendben a következő filmekkel érkeznek: Norm az északi 2 – A királyság kulcsai, Kópé, Az oroszlánkirály (3D), Támadás a Fehér Ház ellen 3 – A védangyal bukása, Volt egyszer egy Hollywood, AZ – Második fejezet.

Családi Délután a Főtéren: Kvízjátékokkal, bemutatókkal, kézműves termékekkel várja a főtérre az érdeklődőket a Petőfi Művelődési Központ csapata szeptember 14-én, 14 órától. 16:30-kor az Orosházi Szokolay Bálint Madrigál Kórus lép fel a Polgármesteri Hivatal előtt, 17 órától pedig rétes kóstolására nyílik lehetősége a vendégeknek az Orosháza Városért díjjal is kitüntetett Rétesbolt jóvoltából.

Roma Délután: Roma Délutánt tart a Roma Nemzetiségi Önkormányzat szeptember 14-én, 14 órától Szilágyi Erzsébet 23. szám alatti helyszínükön.

Jammy és Magna Cum Laude koncertek a Főtéren: A négy hónapos Orosházi Nyár 2019 programsorozat záró részeként, szeptember 14-én, 17:30-tól a Jammy, 20:30-tól pedig a Magna Cum Laude együttes lép fel a város főterén.

A Jane Zenekar dalai magyarul: A Jane zenekar dalainak magyar feldolgozásával várja az érdeklődőket szeptember 14-én, 19 órára, Pacsirta utcai székházukhoz az Orosházi Rock Klub.

Sport:

OMTK-ULE 1913 – Szarvasi FC 1905 labdarúgó mérkőzés: A Szarvas csapatát fogadják szeptember 14-én, 16:30-tól Utánpótlás Sportközpontjukban az OMTK-ULE labdarúgói.

A kiemelt kép forrása: Facebook

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.