- hirdetés -

Fórumbeszélgetésre hívta egyéni, céges és intézményi partnereit az orosházi diákélelmezés vezetője. Vincze Tibor tájékoztatta őket közeljövőben várható felújításokról és változásokról.

Két nap, két fórum – szerdán mintegy száz, úgynevezett “ételhordós” ügyfelek tájékozódtak az őket érintő változásokról, míg szeptember 12-én az intézmények képviselői gyűltek össze az Eötvös iskola ebédlőjében.

Már többször beszámoltunk róla, hamarosan komoly beruházást valósít meg az Orosházi Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény. A tervek szerint a jelenlegi többlépcsős projekt a teljes körű energiakorszerűsítés mellett a közüzemek cseréjét jelentené, illetve a város legmodernebb konyháját alakítják ki. A felújítás ideje alatt a Gyopárosi úti ingatlanban látják majd el feladataikat.

– Megnyugtattunk minden partnerünket, hogy a felújítás idején is zökkenőmentesen szeretnénk megoldani az ellátást. A legfontosabb, hogy a felhasználók ne érezzenek változást a szolgáltatás színvonalában – fogalmazott Bojtor István alpolgármester.

Fotó: Rosta Tibor

Vincze Tibor, a diákélelmezés vezetője elmondta egyéni ügyfeleik legnagyobb aggodalma az volt, hogy a felújítás ideje alatt szünetel a szolgáltatás.

– Ez egyáltalán nincs így. Pontos helyszínt ugyan még nem találtunk, de az már biztos, hogy a belvárosban vehetik fel ebben az időszakban a megrendelt ételt – tájékoztatott Vincze Tibor.

A hasonló pletykákat elkerülve a diákélelmezés tervei között szerepel egy Facebook-, illetve Instagram-oldal beüzemelése. A weboldaluk mellett ezeken a felületeken is a velük kapcsolatos legfontosabb információkat osztják majd meg az érdeklődőkkel.

Vincze Tibor fontosnak tartja a diákság részéről mik azok az étrendek és termékek, melyekre igény van. Ezeket egyeztetve változtatnak majd a menün. A tájékoztató után kötetlen beszélgetésen kérdéseiket tehettek fel a diákélelmezés vezetőjének, melyeket meg is válaszolt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.