- hirdetés -

Elkezdte szereplését a PET-BAU ASE csapata az NB III-ban. A bajnokesélyes Jászberény látogatott Orosházára és érvényesítette a papírformát.

PET-BAU ASE Orosháza – NGS-UNION Jászberényi ASE II. 5-13
NB III-as férfi, asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.

Ahogy korábban írtuk, a fiatalok fejlődése érdekében a PET-BAU ASE női asztalitenisz csapata idén az NB III-as férfi osztályban is elindul. A célkitűzésnek megfelelően két utánpótlás lány versenyző is helyet kapott az együttesben, akik szereplésükkel nem okoztak csalódást – írja beszámolójában Bogdánffy Csaba, a PET-BAU ASE szakosztályvezetője.

Bohács Béla és Hudák Dorina két-két győzelme mellett Varga Bernadett gyűjtötte be az ötödik találkozót. A mérkőzés szorosságát és kiegyenlítettségét bizonyítja, hogy az orosházi játékosok további négy játszmát veszítettek el 3-2-re.

Az orosházi csapat most hétvégén, szeptember 14-én, 11 órakor ismét hazai pályán játszik. Ellenfele a Jászkun Volán II. lesz.

Regionális versenyen a fiatalok

Múlt vasárnap Szeged adott otthont a Dél-Alföldi Regionális bajnokságnak, ahol négy PET-BAU ASE-versenyző képviselte a várost és a klubját. Az U11-es korosztályban Szőke Panna Boróka, míg Bényei Nelli a harmadik helyen zárt.

Az U13-as korcsoportban Szőke Panna a ötödik lett. Hudák Dorina serdülő egyéniben indult, végül ezüstérmesként zárta a versenyt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.