- hirdetés -

Az augusztus végén elkezdődött NB I-es bajnokság első hazai találkozóját vívja szombaton városunk férfi kézilabda csapata. Az ellenfél a Dabas gárdája lesz.

Nem úgy kezdődött az NB I-es bajnokság az orosházi csapat számára, ahogyan azt a szurkoló tábor szerette volna. Első találkozóját Gyöngyösön 32-24-re elvesztette a Ratko Djurkovic irányította zöld-sárga alakulat. Szombaton hazai pályán, hazai közönség előtt javíthatnak Németh Laciék.

Biztosan nem lesz könnyű dolguk, hisz a dabasiak egy Veszprém elleni sima vereség után, második mérkőzésükön már komoly erényeket csillogtatva, tíz góllal, 32-22 arányban győzték le a Mezőkövesd együttesét.

Nem lesz könnyű dolga az orosházi csapatnak (Fotó: Zsedényi Péter)

A forduló előtt a Komló, a Budakalász, az OFKSE, a Csurgó, a Mezőkövesd, a Vác és az Eger csapatai állnak pont nélkül. Nagyon reméljük, hogy az orosházi srácok a szombati találkozón változtatnak ezen.

Ratko Djurkovic vezetőedző a szombati mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, gőzerővel készül a csapat a dabasiak elleni meccsre.

– Nehéz feladatunk lesz, rendkívül fontos, hogy minden játékos száz százalékosan koncentráljon végig a találkozó folyamán. Remélem mindenki a tudása maximumát nyújtja és ha megkapjuk mellé a szurkolók biztatását, akkor győzhetünk.

Orosházi FKSE-Linamar – Dabasi KC VSE, NB I-es férfi kézilabda mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok. 2019. 09.07.(szombat) 18.00. Vezeti: Südi Péter és Medve Róbert

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.