- hirdetés -

Az egyiptomi Khaled Essam Nourelden is csatlakozott az orosházi férfi kézilabdázókhoz. Az orosházi Zalai Csanád sérülése miatt nem tudta vállalni az első osztályt, pótlására érkezett az afrikai balszélső.

A 21 esztendős egyiptomi válogatott balszélső az elmúlt szezonban a Rév TSC csapatát erősítette, 19 bajnoki mérkőzésen 169 gólt szerzett együttesének – írja az ofkse.hu. Ezt megelőzően 2018 tavaszán az NB I-es Ferencváros keretének tagja volt, hat élvonalbeli találkozón nyolc alkalommal volt eredményes.

Khaled Essam Nourelden (fehérben balra) már járt Orosházán ellenfélként (Fotó: ofkse.hu)

A 175 centiméteres, 78 kilogrammos villámgyors szélső hazájában a 23-szoros egyiptomi bajnok, afrikai Szuper Kupa-győztes Al Ahly csapatában játszott, onnan érkezett Magyarországra.

Az egyiptomi U19-es válogatottal részt vett a 2019-es grúziai világbajnokságon, összesen 32 alkalommal öltötte magára hazája válogatottjának mezét, ezalatt összesen 60 gólt szerzett.

A szintén balszélsőként játszó Zalai Csanádot fogja pótolni az afrikai játékos. Az orosházi fiatal közös megegyezéssel távozott az Orosházi FKSE csapatából, térdsérülése miatt.

(Fotó: Rosta Tibor)

– Sajnos kiújult a tavalyi térdsérülésem, jelenleg az orvosi szakvéleményre várok. Alsóbb osztályokban talán még folytathatom a sportolást, de az élvonal terhelését már nem tudom vállalni – nyilatkozta még korábban a fiatal játékos, aki továbbra is a zöld-sárgáknál maradt. A klubvezetés utánpótlásedzőként számít rá a továbbiakban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.