- hirdetés -

Átadták az Orosházi Gyermek és Diákélelmezési Intézmény új járművét. Az egyre növekvő feladatok miatt volt szükség az új autóra, amelyet az önkormányzat támogatásával az intézmény saját költségvetéséből szerzett be.

Még a július 30-i rendkívüli testületi ülésen született a döntés, hogy az orosházi diákélelmezés saját költségvetésén belül átcsoportosíthatja a haszonjárműhöz szükséges ötmillió forintot, mivel beruházási kötelezettségvállalásnak minősül.

A gépkocsit hétfőn adta át az önkormányzat nevében Dávid Zoltán, polgármester. Az autóra az Eötvös téren található intézmény épületének hamarosan kezdődő felújítása miatt van szükség.
– Számos egyéb szállítási és beszerzési feladat jelentkezett, amit csak így tudtunk megoldani. A jármű amellett, hogy a mai modern technikával felszerelt, alacsony fogyasztású és fenntartású is. Bízunk benne, sokáig hasznunkra lesz – tette hozzá Vincze Tibor, az Orosházi Gyermek és Diákélelmezési Intézmény vezetője

Megtudtuk, hogy az intézmény korábban már három kisáruszállító járművet is beszerzett, amelyek kimondottan ebédszállításra alkalmasak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.