- hirdetés -

Meghosszabbították a nevezést a III. Linamar Jótékonysági Futóversenyre. Egészen augusztus 30-ig várják a jelentkezőket.

Ahogy már korábban írtuk, a Linamar Hungary Zrt. és a BSI Békéscsabai Futónagykövetek idén harmadik alkalommal hívják közös futásra azokat, akik szeretnek futni, illetve megmozdulni egy jó ügy érdekében. Ebben az évben is a teljes bevételt a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak ajánlják fel.

– Sokan érdeklődnek a futóversenyünk iránt, a jelentkezők száma folyamatosan nő. Jó érzéssel tölt el minket, hogy felhívásunkra ennyien megmozdulnak és tesznek egy nemes ügy érdekében. Jelenleg több mint kétszázan neveztek az ország több pontjáról – tájékoztatta lapunkat Nagyné Zavada Andrea, a Linamar Hungary Zrt. kommunikációs munkatársa.

Hozzátette, hogy a jelentkezési határidő lejárta után is számos megkeresést kaptak, ezért döntöttek úgy, meghosszabbítják a nevezést ezzel biztosítva minél több futónak a részvételi lehetőséget.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is Gyopárosfürdő lesz a program helyszíne, melyet szeptember 21-én rendeznek majd. Erre a linkre kattintva lehet regisztrálni a versenyre egészen augusztus 30-ig.

Kiemelt kép: Nagyné Zavada Andrea

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.